Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotsteg

Jag hör små fotsteg
Kanske dags att vakna upp
Se vem som vandrar




Bunden vers (Haiku) av Thestream
Läst 357 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-08 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream