Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In a spin

In a spin we become new ones
Bigger, smaller, stronger weaker

In every inch we move we evolve
New dreams, new nightmares

As every seconds pas we become a memory
The one we are, is becoming the one we was

Our life is our own evolution, our own steps
We can’t stop it, so don’t try it

As the earth spins
We grow and shrink
We learn, and do same errors again

In a spin
The one we are right now
Become history

In a spin
We are new ones

In every spin
We all decide on where we are going to go




Fri vers av byggpoeten
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-09 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byggpoeten
byggpoeten