Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens maror

Jag trivs bäst när nattens timmar är diskreta.
När ångesten inte bankar på min port.
När ensamheten inte har med sig en obehaglig vän.
Då kan jag sova ganska gott.

Men om mina drömmar innehåller djupa sår
och minnen som jag helst vill glömma av.
Då har jag inte mycket tid över för lugn och ro.
Då är nattens maror lika sanna som jag själv.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 367 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-09 10:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina texter bär nästan alla på spår av djupaste ångest, och du klär dem väl i dina ord..

2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream