Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begåvning vs. hårt arbete

när det gäller poesi
liksom övriga konstformer
så har vissa en gåva

en närmast övermänsklig förmåga
att se sånt vi andra inte ser
och att formulera sig poetiskt

men oberoende av
hur mycket man har fått
av denna mystiska, magiska gåva

så är det
till största delen
fråga om hårt arbete

det gäller att skriva mycket
och läsa mycket
och så skriva ännu mera

och så länge
man njuter av det
så känns det ju inte som hårt arbete




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-09 10:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja exakt. Kolla denna killen.
https://www.poeter.se/Medlem?author_id=102179

2018-06-09

  Språk, hjärna!
http://www.nykarlebyvyer.nu/sidor/texter/poesi/zt/vinterga.htm

Sant! Jag tappar andan inför vissa begåvningar.

2018-06-09

  Larz Gustafsson VIP
Verkligen sant.
Jag tror på naturliga och övernaturliga gåvor/begåvningar och att båda delarna kommer från Gud.

2018-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP