Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Jag vet inte hur jag ska förklara känslan jag får när jag ser dig?
Jag har heller ingen aning om vad det är för fel på mig
Som du ser har jag ingen aning om hur man säger hej
Jag vill göra allting till en alldeles för stor grej
Skriver en dikt bara för att visa hur svårt jag har för att uttrycka mig
Alla säger att du är fel och försöker stoppa mig för du är ”elak”
Men ”Hej! Här är jag och låter som ett jävla vrak”
Tack och hej, jag borde skriva detta till dig när jag är spikrak
Tyvärr är jag inte det och gör istället bort mig vid mina sinnes fulla bruk
Nu vet du att jag inte bara är mjuk för jag e fet utom generellt sätt sjuk
Jag är en riktig jävla kuk.




Bunden vers av Inget "Anonym" Namn
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-09 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inget "Anonym" Namn