Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ostabil

Känslor är inte stabila
De går från 0-100 på ett hjärtslag
Ena sekunden är man glad andra har man ångest
Det är som när man tar en shot för mycket av tequila
Man börjar känna sig svag
Undrar vad kommer härnäst?

Vart är min framtid?
Hur ser den ut?
Är jag på topp?
Eller är jag fortfarande paranoid?
När tar den slut?
Hoppas jag hinner fira diamantbröllop.




Bunden vers av Inget "Anonym" Namn
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-10 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inget "Anonym" Namn