Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är allt


Min kärlek till dig
Är inte alltid lätt att förklara
Den är så mycket mer än till din kropp
Det är dina sinnen
Det är du
Den finns djupt inom mig
Den är något jag vill spara
För att alltid känna ett hopp
Om att bilda vackra minnen
Där du en dag är min fru

Men jag är inte alltid säker
Om kärleken är ömsesidig
Eller om den är en dröm
Uppgjord av min idioti
Vet inte om något är sant
Du gör mig ibland osäker
Jag kanske är lite tidig
Jag vet ju att du är öm
Även fast jag tycker du är felfri

Du som kvinna
Får stå ut med mycket
Jag känner en sorg
För hur du ibland behandlas
Av andra män
För du är en riktig gudinna
Mer än bara ett smycke
Som skulle bevaras i nån borg
Som bara misshandlas
Av nån du trodde var din vän

Du är så mycket mer
Du är allt
Men du vet inte
Du tror
Att du inte duger
Men du är allt jag ser
Du är allt
Men du vet inte
Min amour
Men jag ljuger

Det är min dröm
Om dig
Du är allt
Jag ser i min dröm
För mig
Du är allt




Bunden vers av Inget "Anonym" Namn
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-22 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inget "Anonym" Namn