Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopplöshet

Undrar ibland hur känslor funkar
Finns det någon logik bakom dem?
Jag är fast i mina tankar om hur
Du gör så att mitt hjärta dunkar
Så fort så jag skulle kunna vinna SM
Men det känns som jag är fast i en bur
Igår natt var du i min dröm
Vi prata om ömhet och jag är öm
Och att vi aldrig skulle följa någon ström

Du är bara för fin
Du är bara för cool
Älskar bara din stil
Du har allt och jag är bara ett svin
Visste inte ens vem du var ifjol
Skulle ändå gå mil efter mil
Genom glas för att få hålla dig i hand
Då kan vi promenera längst en strand
Allt jag vill är att skapa ett band

Men min kärlek till dig är hopplös
Du kommer aldrig känna som mig
Jämfört med dig är jag inget
Helt meningslös
Är jag för dig
Jag har inte det där stinget
Så för mig finns inget hopp
Jag kommer aldrig vara på topp
Mitt liv är en enda stor flopp




Bunden vers av Inget "Anonym" Namn
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-17 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inget "Anonym" Namn