Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Förståelse

 

Om havet kunde tala

Om vinden kunde höra

Skulle tystnaden detta förstå?

 

Tystnaden hör det som inte sägs

och säger det som inte hörs.

 




Fri vers (Fri form) av Kensy65
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-09 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65