Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OBS EROTISKT INNEHÅLL OBS OBS


70-talsporr

 

 

behöver lite håriga kroppar

frustande famlande 

höskulle-knull

skrattet lurar bakom

muspruttar och 

sviktande stånd

var det bättre förr?

fäbojäntan, kom tillbaka!




Övriga genrer (Satir) av Spik
Läst 499 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-06-10 00:07



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
"fäbojäntan" HON - Javisst! Hette hon inte Gunnel? - Gunnel Knull? :-)
2018-07-06

  S.A.I. Steve Lando VIP
sköna rullar:)
2018-06-18

  Stay Golden
AHAHA <3
2018-06-14

  Fulbergarn
det var dåligt med fontänisar förr
2018-06-10

    ej medlem längre
Hahaha. Nä man får inte skatta år sånt här egentligen, fy på mig. Det var sämre förr, enligt mig. ;-)
2018-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik