Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fiskar

 

lägger ut mitt bete

du nosar inte ens

 

nappar direkt

slukar mig hel

 

som fisk på 

torra land 

 

kippar efter andan

du eller jag? 

 




Fri vers av Spik
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-18 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik