Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt och mitt i alltihop

 

min ensamhet

är inte 

din 

att nyttja

 

jag har

under lång tid

själv förtjänat

den 

 

 




Fri vers av Spik
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-20 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik