Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kämpar

 

 

ville du ha mig?

som jag är?

 

komplicerad?

begravd?

 

i dåtiden?

svåråtkomlig




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-01 23:19



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
infångandes mycket, i så få ord
2021-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik