Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Waiting game

 

ultimate trust

is no where

to be found 

when we play

hide and seek

in cyberspace

 

now You see me

now You don't




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-07-03 23:41



Bookmark and Share


  WyS VIP
Dilemmat med cyberlivet där du aldrig vet vem du pratar med...Ibland önskar jag att nätverket faller sönder!
2021-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik