Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gav upp

 

ensam

 

med mig själv

 

utan behov

 

av någon

 

vem som helst

 

men inte 

 

du




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-02-20 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik