Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mindre önskvärda känslor men ändå känslor

 

vaknar 

hämndlysten

 

låtsas att 

jag är 

vampyr

 

låter dej

sakta 

inse att

 

slutet 

är här

för dej




Fri vers av Spik
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-20 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik