Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När inget längre är tryggt

När frågorna blir jobbiga
och svaren lika så.
Vad finns det då att göra
vad finns det för vägar att gå?

När timmar blir till dagar
och dagar blir till år.
När sommaren blir som vintern
då blir livet likgiltigt och jag blir trist och grå.

När blommornas doft ej längre känns god
då är det svårt att glädjas åt det lilla i vårt liv.
När dagen blir lika hemsk som nattens timmar
då har min trygghet runnit bort från mig.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 355 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-10 12:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Säkert igenkännande för många, åren som går utan innehåll..existentiell kris och ångest. Väl fångat!!!
2018-06-10

  Stay Golden
<3 Hoppas du står dig dear
2018-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream