Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarplågor

sommaren är här
med mygg, flugor och bromsar
tänk att vi glömt dem




Bunden vers (Haiku) av Tomas Karlsson VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-10 13:12



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Knott har vi lyckligtvis inte här vid min stuga. Och inte fästingar heller.

Så vi har bara tre av fem möjliga. Getingar har vi förstås men dem räknar jag inte - de är ett väldigt litet problem! :-D
2018-06-10

  Bodingen VIP
Och alla dessa knott...men sommarplågor är bättre än vinterplågor så ut och njut!
2018-06-10

  Larz Gustafsson VIP
Här har vi inte varit så anfäktade.
2018-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP