Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

känner en längtan
Till en plats som är långt bort
Men är ack så skön




Bunden vers (Haiku) av Thestream
Läst 444 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-10 13:45



Bookmark and Share


  Stay Golden
Då får man ju inte glömma ''borta bra, men hemma bäst'' ^^
2018-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream