Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till jäntan med J XI - Missmodsmusikern



Mitt inre bär en sång om gud,
en sång jag kämpat sjunga,
men allt som räknas är min hud,
mitt missmod, och min tunga,
och allt som syns är kroppens kraft,
allt hört är rosslig lunga,
men hade jag än hoppet haft
fick röda toner runga.

Mitt djupa när ett ljuvligt ljud
hon inte helt kan höra
igenom skrävlets skräddarskrud
som önskar oss förgöra,
mitt hjärta bär en ångersång
uppstämd i jämmer ljuva
men fick jag leva än en gång
så kunde jag den kuva.










Bunden vers (Rim) av anathema VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-10 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anathema
anathema VIP