Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kramp

skrivkramp
livskramp
värk

lynnigt humör
om jag ändå vore en blå personlighet
men är mest blue
helatiden alltid

trött på sorg
eller flyktigt leende
gläds åt karaoekesång
och människors fulla ansikten

vill inte mer när jag egentligen vill inget annat än att ge mig själv mitt allt






Fri vers av bögpoesi
Läst 281 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-10 22:19



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Det kallas vägen till mogenhet !

Fortsätt skriva - Vad jag sett så skriver du aldrig tunt och ytligt utan plöjer din själs åker !!!
2018-07-06

  träsnidaren
Du anar inte
hur mycket
jag känner igen mig.

Riktigt bra. Starkt.
2018-06-11

    Mim
En väldigt Komplex dikt!
2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

bögpoesi
bögpoesi