Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordkastning

Kastar ord på mig
Betyder inget för er
På mig skadar dem




Bunden vers (Haiku) av Thestream
Läst 512 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-11 07:00



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
bra om ord - fulla av intention, liv, föreställning - ingen vill ha ord kastade på sig!
2018-06-11

  Larz Gustafsson VIP
Pajkastning förekommer också. Oftast verbal.
Annars blir det för dyrt.
2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream