Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sagolik plats

Jag har hört talas om en plats.
En plats där ingen ondska får bo.
Där kan inte rädsla tränga sig på.
Där får vi dansa i skymningen.

Där går vi barfota ner till havet
och tvättar fötterna till måsarnas skri.
Vi vilar oss länge i gräset
som aldrig förlorar sin gröna färg

Många har försökt att nå dit.
Få har lyckats med sin resa.
Finns ingen karta till denna plats
så låt oss rita den tillsammans.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 529 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-06-11 15:47



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
En rimlig önskan - om vår värld -
helt underbart framförd!
2018-06-11

  Stay Golden
So lovely <3
2018-06-11

  Cikoria Blå VIP
Vi kan börja här.
Vi är många.
2018-06-11

    ej medlem längre
Underbart vacker!!!
2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream