Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstörd




Jag gör det till jag mår illa
Sen gör jag det igen
För självplågeriet har satt sina klor i mig
Och då kan inget förföra mig mer

Då grumlas begäret till stoft
Och jag käkar grus för att få tugga
Behöver inget motstånd
Bara flyter med i det som gör ont

Sedan kräks jag på porslinets vita yta
Drunknar i hatet som serverar mig förfallets efterrätt

Detta är varför jag hatar dig
Hatar minnet av dig där

Och detta är varför jag försöker glömma
Utan jävla framgång

Fattar du vad du har gjort
Fattar du hur förstörd jag är?




Fri vers av Tess74
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-11 20:04



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
Är det någon som varit dum?
vill du låna en revolver
2018-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74