Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbjudet




Jag drömmer förbjudet
Om dina läppar
Din blick i min
Låter fingrarna leka med tanken
(Din hud mot min)

Vill gå vilse i dig
Utan kompass
Ingen jävla karta
Bara trassla mig in på dina vägar

Där kanske jag kan finna svaren på min fråga
Varför du bränner hål på min existens
Och varför din röst sliter sönder min bröstkorg
(Jag drunknar)




Fri vers av Tess74
Läst 233 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-11 20:13



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Så HÄR skriver man en kärleksdikt. Inget jävla krimskrams och lullull. En spark rätt i magen och en istapp i blodpumpen.

Applåder och karatesparkar!
2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74