Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den 10/6 runt kl 2o


SÅ SOM I HIMLEN

måste detta vara
trafiken har tillfälligt
tysnat

Ljudet
från ett passerande tåg
dör bort i fjärran

Vinden är stilla 
klarblå himmel
27 grader varmt

Jag håller fast miuten

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-11 20:58



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Njutbart ögonblick...mycket fint...
2018-06-16

  Marita Ohlquist VIP
En underbar text som förmedlar lugn, ro och harmoni!
2018-06-14

  ULJO
Så fint
2018-06-12

    ej medlem längre
Ännu en sång kanske? Orden passar
2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP