Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slit

Sov så lugnt du kan
Om en stund väntar slit
Det gör ingen glad




Bunden vers (Haiku) av Thestream
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-12 12:18



Bookmark and Share


  Stay Golden
Arma människor
2018-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream