Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångestsånger IV - Sångbestfången



Min feber i färdesfängslan
gick sångvill till fångbestoro,
en värld av vår värdesängslan
var allt vad min ångest voro.

Men fängsel av självsynskänsla
man skulle väl skuldlös länsa,
i världen ihåligt prålig
så är du blott lika dålig
som alla de fallna andra
vem kunde dig kunglig klandra?

















Bunden vers (Rim) av anathema VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-13 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anathema
anathema VIP