Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom bergen


Man kan inte se över horisonten
det finns inga vägar på vatten
att vandra förbi kropp och tro
Det finns inga sätt att nå bortom ljuset
på eftermiddagens dyrbara guldfärg
som dansar på fälten innan vilan
Kanske är varandet sådant
när dalar fylls av skönhet
och vår tro på hoppet sover
kanske är ljuset förbi oss
i skogens förlåtande hjärta
efter den sista ängelns andetag




Fri vers av Gigi
Läst 184 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-13 21:21



Bookmark and Share


  Silverstripe
Mycket vackert skrivet!
2019-12-16

  Whero
Mycket uttrycksfullt och fint skrivet.
2018-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi