Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till jäntan med J XII - Drickareflickan



För röda tider bidande
mitt födslosvall föll svidande
igen,
igen,
fastän
hon sa att hon dock kanske ville
så var mitt mansmod än den lille
charmören som ej farligt för
men menar vad den varligt gör
och detta var min missynsbom
i ödeögats födslodom.

Då tro på fan, jag vågade
fast trotset trofast plågade
min krökta krökarkropp,
men hennes svar förnedrande
var hårt men liksom hedrande
med återhållsamt hopp;
"du är en vän" -
en vän,
en vän?
Den vän jag aldrig haft!
Men hade än på känn,
att flickan ej var riktig vän -
jag var en man bland andra män,
i dagarna som dalade
vi aldrig mera talade.















Bunden vers (Rim) av anathema VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-13 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anathema
anathema VIP