Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag, kulörnavigören..



Jag är att världsflodsvägars delta färga
där hela havets halvmembran har helats,
jag är att välta deltat sält, jag är att härja
vad som i varma armars barm uppdelats.

Jag är att svänga trängda skär, jag är att spränga
vad vattenrader lade innanför
som lirkas likströmt fram att flikar stänga -
i likviddslimbo fullnar min kulör.

Inför kulörnavigören för att bredda
beredda stim och flimmerflykters flod
jag, osedd i det röda flödesrädda,
må möta drunkningsdrömmars motströmsmod.


















Bunden vers (Rim) av anathema VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-14 00:13



Bookmark and Share


  Syrran77
Inte en text som kan läsas snabbt, men tänkvärt.
2018-06-14
  > Nästa text
< Föregående

anathema
anathema VIP