Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I änglars sken

Du tror du är ensam, att det är ingen som ser
Men sanningen är, att omkring dig det sker
Att änglarna dansar, omkring dig alltmer
Att änglarna gråter, för din skull, du ser

En ängels hjärta, som slår blott för dej.
Strålar med värme, så säg aldrig nej.
I änglarnas värme, tröstas din själ.
Det känns redan bättre, en ängels befäl.

En ängels vingslag, din framtidsväg
Att följa din resa, att flygas iväg
Att tröstas och älskas, att vaggas till ro.
Det känns redan bättre, än du någonsin kunnat tro.

För änglarna skyddar din tanke, jag ber
De tröstar och älskar, en uppmaning sker
En låga skall lysa på himlen så klar
att följa en stjärna, önska få svar.

Det kommer bli bättre, om du bidar ett tag.
Sprid värme och kärlek, bara älska en dag.
För när änglarna gråter, kan det gripa tag.
Det sliter och skär, ett magiskt fältslag

Så när du är ledsen, besviken och arg.
Så samla din tanke, känn kämparnas varg.
För änglarna älskar, ditt leendes sken.
En skatt och en gåva, en doft av syren

Om du låter dem hjälpa, om du släpper tag
Lita på känslan, fast du känner dig svag
Så dansar de gärna, och sprider sitt skratt
Driver smärtan på flykt, en magisk skatt




Bunden vers av Hearty
Läst 765 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-14 20:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En ljuvlig text som berör. Vi ska välkomna dessa millioner änglar som gläds med oss då vi är glada och gråter när vi sörjer.
2018-10-23

  Linadrake
Blev väldigt berörd av denna! Superfin!
2018-06-21

    Kriha
Jättefin och trösterik text!
2018-06-16

  Whero
Bra rim, jag gillar.
2018-06-16

  Larz Gustafsson VIP
Varför är det alltid änglarna?
Jesus är änglarnas Skapare och alltså förmer än dem.
Men människan vill inte ha med Honom att göra.
2018-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Hearty
Hearty