Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dunk

Det låter för högt
Radion spelar bara dunk
Jag står inte ut.




Bunden vers (Haiku) av Thestream
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-15 09:20



Bookmark and Share


  Stay Golden
mid-city sounds
2018-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream