Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barfotabad

Vandrar barfota nere vid ån
badar mina fötter som blir kalla.
Gömd bakom träd och skog
skyddas jag från onda troll.

Iklädd min blåa baddräkt
vilar jag mig på en sten.
Ett rådjur smyger bakom träden
tittar nyfiket fram mot mig.

Jag vandrar vidare i vattendraget
tills jag snart inte längre når botten.
Tar mig en längre simtur
kanske kommer jag till ett hav.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 347 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-06-15 22:04



Bookmark and Share


  Stay Golden
Oh I love the river! Wish I could have been there! better hit my own river tomorrow now :P
2018-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream