Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgen att inte ha en mamma

Jag har en mamma

Men ingen relation

Ingen sund relation
Min mamma är sjuk

Och kommer alltid att vara det
Jag har en mamma
Men ändå inte

Jag har aldrig kunnat berätta mina hemlisar
Aldrig kunnat vara öppen med henne
Men jag älskar henne ändå

Men relationen är inte sund
Kommer aldrig att vara

Har lärt mig det
Så de gör inte ont längre

De gör inte ont
Att se all mammor
Med sina ugdomar

Jag är van
Att inte ha en mamma





Fri vers (Prosapoesi) av Bebyjesus
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-15 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bebyjesus
Bebyjesus