Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kompis


Jag kan flyga över när jag vill.

Till min bästa kompis i Lahti i Finland.

Är de inte hemma så vet var jag nyckeln ligger.

Jag kan tända upp bastun mitt i natten.

Och hans jakthund kommer att skälla som fan.

Och bara vara beredd att nypa mig

Innan han känner igen mig.

Och då kommer vi att kela.

Och vi kommer att käka finsk korv.

Och snacka om de älgar han sökt upp.

Och somna tillsammans.

Och jag kommer att ha hundhår överallt.


Och när Jarmo kommer hem.

Kommer jag att få en sådan kram.

Att han nästan kväver mig.

Och sedan skall vi ut på älgjakt i de Finska skogarna.

Basta och tala om livet.

Den killen älskar mig som fan.

På riktigt.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 140 gånger
Publicerad 2018-06-16 01:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP