Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dricker Djävulen en skål




Kyss mina ångestfyllda läppar
En sista gång
Känner du smaken av svavel
Doften av död
När jag andas i din närhet

Hör du mina tysta skrik
Som skålar i tomma glas
Och dricker upp Djävulens sista blod




Fri vers av Tess74
Läst 426 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-06-16 12:04



Bookmark and Share


  Magica VIP
Stark dikt!
2018-06-29

  mickech
Har också vandrat med djävulen vid min sida, bra beskrivet!!
2018-06-22

  Lars Hedlin
Oerhört bra och stark! "GILLAR"
2018-06-17

  Larz Gustafsson VIP
Vad vet du om djävulen?
2018-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74