Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härligt ljuvliga sommar

Välkommen du härligt ljuvliga sommar.
Du ger mig insyn i hur tomt livet kan va.
Du skapar många jobbiga kvällar i ett rum.
Du ger mig tillfälle att vänja mig med att bli ensam.

De glada skratten som jag hör när jag promenerar
blir enkelt till ett plågsamt oväsen.
Inga tabletter kommer någonsin att hjälpa mig
men vad ska jag göra när tristessen är här.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 241 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-06-16 13:13



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
inte allt för ovanlig sommar, tror jag - men så synd ändå att tomhet och tristess får ta så stora bett på denna "härligt ljuvliga sommar"
2018-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream