Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto Eget


En dag på landet

Vinden vänder mot kvällen
ytvattnet krusas in i viken
där underströmmen virvlade
drog mot andra stranden
solen går nedåt
i den ljusa natten
färgas molnen

(C)Eva Hedlund 2018




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-06-16 23:18



Bookmark and Share


  Anya VIP
Passande med bild och text. De färgade molnen har du sannerligen fångat.
2018-06-19

  ULJO
Så underbart
2018-06-18

  Bibbi VIP
Störtskönt.
2018-06-17

  Nils-Robert
En verklig naturskön dikt. Bilder målas på näthinnan.
2018-06-17

  Larz Gustafsson VIP
Ypperlig och verkligt målande poesi.
2018-06-16

  Viksten
Så vackert
2018-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP