Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säsongsbunden

Allt som växer ska ändå dö
Finns än mening att så ett frö
Genom mörker
trångt, tungt och vått
Kvävs på vägen, men ger inte upp
Hittar solljus, värme, hopp
Värmen glöder, skollar, blöder
Bränns vid i solen, vissnar grenen
Ett blad faller, men plantan lever

Jag klarar mig, klarar mig
Det är vad jag säger när de frågar mig
men den här övervintringen kommer ta kål på mig




Fri vers av JLS
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-17 03:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Om inte vetekornet faller i jorden och dör förblir det ett ensamt korn", sade Jesus.
2018-06-17
  > Nästa text
< Föregående

JLS
JLS