Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

Drömma kan man alltid göra.
Ibland är det mardrömmar
som får oss att bli rädda för livet.
Som får oss att tappa vårt sista hopp.

Ibland är det fina drömmar
drömmar som vi vet aldrig kommer att slå in.
Drömmar som får oss att jämföra våra liv
och inse att den andre har det mycket bättre.

Ibland drömmer vi om det som varit
om minnen som vi kan glädjas över.
Om minnen som varit smärtsamma
och som tär på en än idag.

Ibland drömmer vi om hopp
om att kunna bli en starkare individ.
Drömmar som får livet att bli lite enklare
alla drömmar har sin viktiga uppgift.





Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 582 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-17 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream