Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det rätta

Du ser det rätta
Det ser väldigt härligt ut
Hur kommer en dit?




Bunden vers (Haiku) av Thestream
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-17 22:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Börja läsa Nya Testamentet.
2018-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream