Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För evigt troende.


Kärlekens pärleport

Känslor avrundas
förnuft spetsas
gång efter gång
jag vill
jag vet att jag vill
jag vet vad jag vill

men ändå

klöser jag kärlekens pärleport
med mina bara händer
år efter år
i någon patetisk tro

var finns nyckeln?




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-18 07:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det som verkligen är patetiskt är ateismen.

Jesu namn är nyckeln.
2018-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP