Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusbärare

Ljusbärare.
En sakral klenod?
En människa?
Eller en varelse?
En gudomlighet eller vad?
Mina ljusbärare,
de är alla olika.
Fyller mig med kraft.
Men jag bär också de andra.
De som jag mötte.
Där dissonansens gnissel skar upp diken.
Av tvivel.
Gjorde mig så ful.




Fri vers (Fri form) av Ett känsligt hjärta
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-18 15:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesus sade: "Jag är världens Ljus, den som följer mig ska inte vandra i mörkret utan ha livets ljus".

Ibland kan Satan förskapa sig till en ljusets ängel. Därför är det inte änglar man ska följa utan Jesus.

I nyandliga kretsar - där man inte vill veta av Jesus - vurmar man givetvis för änglar. Något som Bibeln faktiskt uttryckligen varnar för.
2018-06-18

  Elin Jakobsson
Riktigt vacker
2018-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Ett känsligt hjärta
Ett känsligt hjärta