Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otvetydigt

Där det finns en vinnare

finns det också en förlorare,

med dess konsekvenser




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-18 16:17



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Tänkvärda ord. För visst är det så.
2018-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP