Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sopor

Ligger bland sopor
Orkar inte ändra det
Jag är en sopa




Bunden vers (Haiku) av Thestream
Läst 307 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-18 20:06



Bookmark and Share


  träsnidaren
Bra fångat
2018-06-26

  Blomma-Stjärna VIP
inte är du en sopa !!! men kanske är du L
O
J
?
2018-06-18

  M:tin
Du är ingen sopa!
2018-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream