Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss

låt oss
gå ut en sväng
på ett glas
lite chill, lite häng

få ihop
ett bra gäng
inget knas
inget overkill, nej tidig refräng

bara sitta
och småprata
gnata lite
om alla privata

små problem
bli desperata
så spana in lite
delikata

lättklädda
kvinnor
lättledda
gudinnor?

noggrant utsedda
väninnor

som man bäddar
får man ligga


med otaliga
avklädda

beundrarinnor
som kan bli älskarinnor




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 576 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-18 20:12



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
...som man bäddar får man ligga men bäddar man dåligt får man bädda om...
2018-06-19

    ej medlem längre
Fel. Den som bäddar får ligga. *asg* sorry jag kan inte låta bli att kommentera dumt. Det är som ett tumtics jag har. ;-)
2018-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP