Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturens drottning

Du Skiner upp i blått
Ditt blonda hår blir till guldstrån.
Du tittar nyfiket ner mot sjön
Och ler glatt mot din spegelbild.

Dina läppar har färg som hallon
som bryter mot din vackra hy.
Du är naturens drottning
nästan lik en sagofigur.





Bunden vers (Haiku) av Thestream
Läst 432 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-18 20:50



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
du är produktiv. iaf relativt.
2018-06-20

    ej medlem längre
Fin, sinnlig, läcker..
2018-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream