Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga!

Vill våga lämna allt det gamla.
Men vill inte bli uttittad och utskrattad.
Vill inte riskera att höra människors prat
för då kommer jag att gå sönder.

Smärtan i kroppen är vild
äter mig från insidan.
Gör det svårare att lämna bekvämligheten
svårare att våga vara som sin själ.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 439 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-18 21:48



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
utskrattad vill ingen bli.
2018-06-20

  Stay Golden
<3 Hope you find your freedom soon <3
2018-06-19

    ej medlem längre
Riskerna med livet..att våga kasta sig ut.. nödvändigheten av att göra det.. och rädslan för samma sak.. du fångar det bra...
2018-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream