Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fresterskan

fresterskan kommer
jag fyller glaset
nu bär det av – nu tas det

igen, och helt utan måtta
skålar med självaste fan
det blir mycket, men jag är van

inte hemfalla åt förlustelser
för att jaga bort ledan
fresterska – vik hädan

ut på stan då igen
vi känner oss som gudar
flyta runt, ragga upp lite brudar

hamna i säng med en främling
igen, och gå igenom hela menyn
med gardinerna fråndragna - 100 % insyn

inte hemfalla åt förlustelser
för att jaga bort ledan
fresterska – vik hädan

äh fan, fresterska kom
jag sjunger ditt lov –
gud ske lov

att du finns,
att du emellanåt får mig att må som en prins,
hamna i säng med ljuvliga kvinns
och göra saker jag ändå inte minns




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-06-18 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP